آشپزی

نان کدویی شکلاتی پرش به دستور غذا

نان کدویی شکلاتی
پرش به دستور غذا

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای کامل من را بخوانید.

این نان کدو حلوایی شکلاتی غنی، یک میان وعده بعد از ظهر عالی را هر زمان که به یک چاشنی شکلاتی نیاز داشتید، درست می کند.

Loaf of chocolate zucchini bread with the end sliced off.

این نان کدو حلوایی شکلاتی یک میان وعده عالی برای بعدازظهر هر زمان که نیاز به اصلاح شکلاتی داشته باشید، می شود. عطر و طعم شکلات عمیقی از پودر کاکائو شیرین نشده و چیپس شکلات نیمه شیرین دارد، با این حال آنقدر شیرین نیست که مزه ای شبیه به آن داشته باشد. دسر بعلاوه، با کدو سبز بارگیری شده است، بنابراین فضیلتی در آن وجود دارد.

آنچه برای تهیه نان کدو سبز شکلاتی نیاز دارید

Bread ingredients including cocoa powder, zucchini, and eggs.

نحوه درست کردن نان کدو سبز شکلاتی

با رنده کردن کدو سبز شروع کنید. من از غذاساز استفاده می‌کنم چون کمی سریع‌تر است، اما می‌توانید این کار را با دست و با جعبه رنده انجام دهید.

Food processor of shredded zucchini.

بعد، کره را در یک کاسه همزن بزرگ ذوب کنید.

Bowl of butter.

شکر قهوه ای را اضافه کنید.

Butter and brown sugar in a bowl.

و هم بزنید تا یکدست شود.

Fork mixing butter and brown sugar.

تخم مرغ ها و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس کنار بگذارید. (توجه: مهم است که شکر قهوه ای را قبل از اضافه کردن تخم مرغ ها در کره ذوب شده هم بزنید، زیرا کره داغ به تنهایی می تواند تخم مرغ ها را بپزد.)

Eggs and vanilla in a bowl with a brown sugar mixture.

در مرحله بعد، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.

Whisk in a bowl of unmixed dry ingredients.

آن را به مواد مرطوب اضافه کنید.

Dry ingredients pouring into a bowl of wet ingredients.

و هم بزنید تا ترکیب شوند – خیلی غلیظ خواهد شد.

Bowl of chocolate dough.

بعد، کدو سبز رنده شده و چیپس شکلات را اضافه کنید.

Zucchini and chocolate chips in a bowl with dough.

هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. همچنان بسیار ضخیم خواهد بود – اشکالی ندارد.

Batter with zucchini and chocolate chips.

مخلوط را به یک قالب نان چرب شده منتقل کنید و خمیر را با کفگیر به طور مساوی پخش کنید.

Bread pan with chocolate zucchini bread batter.

حدود یک ساعت بپزید، سپس اجازه دهید نان حدود ده دقیقه در تابه خنک شود.

Loaf of chocolate zucchini bread in a loaf pan.

نان را روی یک قفسه قرار دهید تا کاملا خنک شود. درست خارج از فر خوشمزه است، اما بهتر است حداقل یک ساعت صبر کنید تا آن را برش دهید، در غیر این صورت ممکن است کمی خرد شود. لذت ببرید!

Loaf of chocolate zucchini bread on a wire rack.

توجه: نقطه شروع من برای این دستور غذا این دستور غذا از آرد شاه آرتور. روغن نباتی را با کره جایگزین کردم، عسل را با شکر قهوه ای بیشتر عوض کردم و نمک را کم کردم.

شما هم ممکن است بپسندید

نان کدو حلوایی شکلاتی

این نان کدو حلوایی شکلاتی غنی، یک میان وعده بعد از ظهر عالی را هر زمان که به یک چاشنی شکلاتی نیاز داشتید، درست می کند.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 چوب (½ فنجان) کره بدون نمک
  • ¾ فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن، بسته بندی شده
  • 2 تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1⅔ فنجان آرد همه منظوره، با قاشق در پیمانه اندازه گیری ریخته شده و با چاقو صاف می شود
  • ⅓ فنجان پودر کاکائو با فرآوری هلندی (برای جایگزینی پودر کاکائو طبیعی خوب است)
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری پودر اسپرسو یا قهوه فوری (اختیاری)
  • 2 فنجان کدو سبز رنده شده، به آرامی بسته بندی شده (شما به ۲ عدد کدو سبز متوسط ​​نیاز دارید، مایع آن را نگیرید)
  • 1 فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین

دستورالعمل ها

  1. فر را از قبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک 8½ x 4½ اینچ تابه نان با اسپری پخت نچسب.
  2. کره را در یک کاسه بزرگ قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید و به مدت یک دقیقه یا تا زمانی که فقط ذوب شود، در مایکروویو قرار دهید. شکر قهوه ای را هم بزنید تا کاملا یکدست شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. (حتما بعد از مخلوط شدن شکر قهوه ای تخم مرغ ها را اضافه کنید، زیرا کره داغ به تنهایی می تواند تخم مرغ ها را بپزد.)
  3. آرد، پودر کاکائو، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و قهوه فوری (در صورت استفاده) را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کنید. به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. بسیار ضخیم خواهد بود.
  4. کدو سبز خرد شده و شکلات چیپسی را هم بزنید. (هنوز ضخیم خواهد بود — اشکالی ندارد.)
  5. خمیر را با قاشق داخل قالب نان آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. به مدت 60 تا 65 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان یا تستر کیک که در مرکز قرار داده شده تمیز بیرون بیاید بپزید (به جز لکه گیری از تکه های شکلات ذوب شده). اجازه دهید نان روی توری حدود 10 دقیقه خنک شود و سپس آن را روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شود.
  6. دستورالعمل‌های مناسب برای فریزر: نان را می‌توان تا 3 ماه منجمد کرد. پس از خنک شدن کامل، آن را در فویل آلومینیومی، بسته بندی فریزر بپیچید یا در کیسه فریزر قرار دهید. قبل از سرو، یک شب در یخچال ذوب کنید.

اطلاعات تغذیه

طراحی شده توسط Edamam

  • در هر وعده (16 وعده برش 1/2 اینچی)
  • اندازه خدمت: 1 تکه
  • کالری: 231
  • چربی: 10 گرم
  • چربی اشباع شده: 6 گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • شکر: 21 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • پروتئین: 3 گرم
  • سدیم: 184 میلی گرم
  • کلسترول: 41 میلی گرم

این وب سایت فقط برای مقاصد اطلاعاتی نوشته و تولید شده است. من یک متخصص تغذیه معتبر نیستم و اطلاعات تغذیه ای موجود در این سایت توسط یک متخصص تغذیه یا سازمان غذا و دارو ارزیابی یا تایید نشده است. اطلاعات تغذیه ای به عنوان یک حسن نیت ارائه می شود و نباید به عنوان تضمین تلقی شود. داده ها از طریق یک ماشین حساب تغذیه آنلاین، Edamam.com محاسبه می شود. اگرچه من تمام تلاش خود را برای ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای انجام می دهم، اما این ارقام فقط باید به عنوان تخمین در نظر گرفته شوند. عوامل مختلفی مانند انواع محصول یا مارک های خریداری شده، نوسانات طبیعی در محصولات تازه، و نحوه پردازش مواد تشکیل دهنده، اطلاعات تغذیه موثر را در هر دستور غذایی تغییر می دهد. علاوه بر این، ماشین‌حساب‌های آنلاین مختلف بسته به منابع و الگوریتم‌های مربوط به تغذیه خود، نتایج متفاوتی را ارائه می‌دهند. برای به دست آوردن دقیق ترین اطلاعات تغذیه ای در یک دستور غذا، باید با استفاده از ماشین حساب تغذیه دلخواه خود، اطلاعات تغذیه ای را با مواد اصلی استفاده شده در دستور غذای خود محاسبه کنید.

مشاهده دستور العمل های بیشتر:

حتما بخوانید : بازلما (نان ترکی)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا